lippigmentatie

Wat is lippigmentatie?

Lippigmentatie is een vorm van semi-permanente make-up, pigmentatie van je lip. In wezen is het een cosmetische tatoeage van de lippen die de pracht van de natuurlijke kleur van de lippen accentueert, de contouren van de lippen verbetert, definitie geeft en de illusie van volheid wekt. Deze lippigmentatie behandeling brengt na de behandeling en de genezing bijzonder natuurlijke eindresultaten. Lip fillers kunnen spuiten volume in je lippen, maar lippigmentatie, ook wel lip blush genoemd, heeft een natuurlijker effect en biedt toch de illusie van vollere / grotere lippen, zonder fillers maar met inkt!

Hoe gaat de lippigmentatie behandeling?

Een machine met naald wordt gebruikt om speciale gecertificeerde inkt kleuren op de lippen aan te brengen. Dit wordt herhaald om meerdere lagen te creëren om een zachte en natuurlijke blush te creëren.

Hoe voelt de lippigmentatie behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er verdoving gebruikt in de vorm van een creme/zalfje, de behandeling voelt dus in de meeste gevallen niet erg vervelend aan. Het kan natuurlijk verschillen per persoon, omdat iedereen natuurlijk een andere pijngrens heeft. Als je benieuwd bent naar ervaringen van klanten, kun je via de volgende website ook een aantal lippigmentatie ervaringen van andere mensen lezen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Er zijn verschillende stadia: verdoven, contouren uittekenen, en het daadwerkelijk tatoeëren.

Uw wensen spelen ook mee in de duur van de behandeling. Daarnaast is het per lippigmentatie salon uiteraard ook verschillend, iedere specialist is natuurlijk anders. Maar je kunt uit gaan van gemiddeld ongeveer 3 uur.

Welke kleuren zijn beschikbaar voor Lip Blush?

Een breed scala aan tinten in de roze, koraal en rode families zijn beschikbaar om een aangepaste tint te creëren. Dit zal worden bepaald met uw kunstenaar voordat u begint. Er zijn erg veel verschillende lippigmentatie kleuren mogelijk, bespreek met de salon wat jouw wensen zijn en zij zullen je adviseren.

Wat als de behandeling klaar is?

Zoals met elke tatoo zul je altijd opzwelling en roodheid zien. De lippen zijn eerst nog donkerder van kleur dan het uiteindelijke eindresultaat. Naarmate de lippen genezen, zal de zwelling verdwijnen, zal de levendigheid afnemen en zal de er kleur uitzien.

Hoe is de genezing?

De genezing van de lippigmentatie behandeling duurt ongeveer 4 dagen. In die tijd kun je droge lippen hebben, ook korstjes en vervelling kunnen hier bij horen. Je lippen hebben dus even nodig om zichzelf op natuurlijke wijze te herstellen. Je krijgt creme mee die je kunt gebruiken voor een betere genezing van je lippen. Je komt ook nog 1 keer terug voor een touch up, dit zit vaak bij de prijs inbegrepen, maar let hier op!

No go’s voor Lip Blush.

Personen jonger dan 18 jaar hebben toestemming van hun ouders nodig.

Niet aan te raden voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Als je fillers hebt moet je min. 1 maand wachten voordat je de lippigmentatie behandeling kan nemen.

Hoe lang blijft het resultaat?

We kunnen niks garanderen, maar je kunt het schatten op ongeveer 2 tot 3 jaar na jouw touch-up behandeling. Huidtype en levensstijl hebben natuurlijk ook invloed – dus we kunnen niks garanderen.

Lees ook: Lash lift

Contact


Heb je ideeën of wil je iets aan ons vragen, dan kun je contact op nemen via onze contactpagina.

Door admin

Een gedachte over “Alles over Lippigmentatie!”

Reacties zijn gesloten.