Heb je je ooit afgevraagd: Moet ik kopen of moet ik een beursstand huren? Het kopen van een beursstand kan een enorme beslissing zijn. Ik heb een exclusieve go-to-guide voorbereid waarin de ondersteuning van het huren van een stand wordt beschreven, waarbij de aankoop van een stand wordt aangeraakt.

Hier is een eye-opener voor u. Wist u dat de schatting dat de lopende reparatie van een eigen stand na elke beurs kan oplopen tot 20% van de totale waarde van de stand?

Er zijn voor- en nadelen aan elke optie, het is belangrijk om de relatieve steun te kennen van elk van de ongewone redenen dat u de beslissing kunt nemen die het beste past bij uw publiciteit en organisatorische doelstellingen.

We hebben met opzet een handleiding opgesteld waarin we de hulp bij het huren van een stand naast de aankoop van een beursstand schetsen.

Het kopen van een beursstand:

Voor herhaaldelijk gebruik: Het is voordeliger om een beursstand aan te schaffen als u dezelfde plattegrond heeft om te laten zien, een regelmatige factuurkalender/sponsorschap voor de komende jaren heeft afgesloten en u blij bent om de juiste vergelijkbare branding te hebben en naar elk evenement te kijken.

Breng uw stand tot leven: Als u uw eigen stand koopt, kunt u deze tot in het kleinste detail aanpassen. Zonder enige restrictie of beperking kan de stand zo uniek zijn als u wilt. Dit is absoluut wanneer je geen budgetbeperkingen hebt.

Bij herhaaldelijk gebruik lagere kosten: Als je plot op de deelname aan een aantal tentoonstellingen hoger dan een paar jaar en vind het niet erg om de ware dezelfde kijken naar elk evenement, dan meer dan de lange termijn, het kopen van een stand zal feat out om meer kosten levendig als je gebruik maken van de soortgelijke stand ten minste 6-8 ouder worden per jaar groter dan een 2-3 jaar periode.

beursstand huren

Het huren van een beursstand:

Het huren van een beurswand heeft ook zijn voordelen. Een beursstand huren is natuurlijk voordeliger in kosten als je het tijdelijk nodig hebt, maar ook als je de wand vaker gebruikt zou het huren nog steeds voordeliger uit kunnen komen.

Op alle Evenementen: Bij het huren van een stand kunt u op elke beurs de graphics, configuraties en kleurenschema’s aanpassen, u begint in principe telkens met het nabootsen van een blanco doek. Dit is bijzonder voor bedrijven die hunkeren naar re-branding of als u op elk evenement een ruimer beeld wilt zien. Lokale leveranciers, in de steden waar de beurs plaatsvindt, kunnen worden ingezet om de kosten van interstatelijk vervoer te verkorten.

Budget en frustratie Vrij: Heb je gemerkt dat alle beste exposeren gebeuren ongeveer de soortgelijke worden oud van het jaar? na je huur kunt u een stand in Rai Amsterdam een week en vervangen de volgende week in Jaarbeurs Utrecht zonder het opheffen van een vinger en zonder te betalen veel meer op de top van uw huurovereenkomst. rekening houdend met komen en gaan botsen, zijn snel en eenvoudig te vervangen stand en dupliceren de blik indien nodig tegen een veel goedkopere prijs.

Flexibiliteit om te experimenteren: zodra u een stand koopt, krijgt u voor elk evenement dezelfde grootte en beperkingen van die stand. Als u huurt, kunt u op elk evenement een wisselende grootte en configuratie hebben, waardoor u vervolgens kunt experimenteren met verschillende vormen en maten en kunt leren welke configuratie uw bedrijf het beste tot zijn recht laat komen of het meeste verkeer meebrengt.

Minder Verantwoordelijkheden: wenst u zelf de logistieke directie te vergeven en zich te concentreren op de strategie? Het bezit van uw stand betekent dat u de verantwoordelijkheid voor het onderhoud, de opslag, de verzekering en de afvalverwijderingskosten op u neemt.

Kostenefficiëntie Voor oscillerende configuraties: Als u afhankelijk bent van een grote stand op een beurs, kost het kopen van een grote standconfiguratie u een arm en een been! Het huren van een grote stand kan in de verte meer kosten met zich meebrengen omdat u gebruik kunt maken van bestaande voorraden die standbouwers in opslag hebben tegen een fractie van de kosten.

De nieuwe gemeenschappelijke moeilijkheid is dat u een probleem kunt hebben dat een grote stand vereist en vervolgens een aantal zaken zonder begeleiding die een kleine stand nodig hebben. In dit scenario, als u een grote stand had gekocht, zou het in opslag zitten voor een jaar, het aantrekken van flinke opslagkosten en waarschijnlijk achterhaald zijn vergelijkbaar met het gaat om het gebruik van de stand de volgende keer.

Zoals u kunt kijken beide opties hebben hun pluspunten en minnen. Bij de stop komt het allemaal aan de kant van wat het beste past bij uw marketing- en organisatiedoelstellingen.

Er is echter nog een andere, gemakkelijk te bereiken aanvulling die naadloos en kostenefficiënt is voor alle soorten organisaties, en dat is de lange termijn verhuur van uw stand. Simpelstand heeft een blended complementary waarbij klanten zelf elementen van stands bezitten die regelmatig worden gebruikt en alle andere elementen huren. Dit resulteert in een degelijke afbouw en opslagkosten, net zo goed als de mogelijkheid voor onze klanten om ontwerpen zo vaak als ze willen te corrigeren. Veel beurswand klanten kiezen er bijvoorbeeld voor om hangende borden, vloeren en brandingstorens te bezitten, zelfs als ze de halte van de elementen van de stand huren.

Lees ook: Scheidingswand huren


Heb je nog vragen, neem dan contact op via de contactpagina.

Door admin

2 gedachte over “Beursstand huren of kopen? Welke keuze is het best voor jou?”

Reacties zijn gesloten.