lash lift

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met wimpers die door een paar krulspelden zijn gegaan en een laagje mascara hebben gekregen… allemaal sinds je make-up op hebt gedaan. Het is niet verloren gegaan, maar de waarheid is net zo magisch als het klinkt. We hebben het over wimperliften en verven.

Wat is een lash lift?

Een kunstgreep om aan een wimperlift te denken is later een permanent voor je wimpers. In tegenstelling tot een wimperextensie, verandert een wimperlift de imitatie en de kleur van je natuurlijke wimpers op gepaste wijze. Bij de meeste mensen worden de wimpers niet meer opgetrokken. Echter, opwaarts groeiende wimpers zorgen voor een meer cosmetisch welkome uitstraling.

Als wenkbrauw- en wimperexpert en oprichter van Lianna’s in Lelystad, zegt Lianna, dat een Lash Lift in Lelystad een perfecte uitkomst is voor velen. Het is een erg populaire behandelingen en bijna iedereen komt regelmatig terug voor de behandeling.

De behandeling bestaat uit het oppeppen en optillen van elke afzonderlijke wimper, waarbij de wimpers in het verleden worden gekleurd voor dikkere, donkerder en langer uitziende wimpers, zegt ze.

Wat gebeurt er tijdens een lash lift?

Wanneer u uw eerste lash lift laat zetten, kunt u verwachten dat het voelt alsof u in bed ligt u kunt er eigenlijk niets van zien, of uw ogen (en dus ook uw telefoon) gebruiken voor de duur van uw afspraak. Het is niet pijnlijk, het kan hoogstens een tikkeltje ongemakkelijk zijn voor mensen die niet van stil liggen houden. 

Het zijn drie belangrijke stappen. Eerst worden er siliconen pads op de (gesloten) oogleden geplaatst. Vervolgens worden je wimpers opgetild en wordt er een serum op aangebracht. Dit eerste serum wordt gebruikt om naast het eiwit in de wimpers te breken. De wimpers worden op het schild gevormd, waardoor het breekt naast de wimper om in vorm te komen, legt Lianna uit. Vervolgens wordt een fixatieserum met keratine aangebracht, dat volgens Lianna het proces van herstel van de wimpers en het conditioneren van de wimpers in gang zet. De tint wordt aangebracht en de siliconenpads worden verwijderd. Tot slot wordt een laagje onveranderlijke keratine op de wimpers aangebracht, dat zorgt voor een nieuwe groei van proteïne om uit te zetten en te conditioneren.

Zal een lash lift je wimpers beschadigen?

Een lash lift zal je wimpers niet beschadigen als de gordijnen goed zijn. Als u uw wimpers laat liften, motiveert u meestal om langere wimpers op te zetten en zegt u ja als u ze op een natuurlijke manier verzorgt. Ik zeg mijn klanten dat ze hun wimpers moeten hydrateren na een lift als kokosnootolie.

Hoe lang zullen de resultaten duren?

De resultaten van een wimperverhoging en -verkleuring duren ongeveer zes tot acht weken.

Hoe krijg je een lash lift?

De eerste 48 uur na een lash lift zijn het meest cruciaal voor het behoud van die heerlijke resultaten, en het is vereist dat u water (en mascara) vermijdt, de lichaamsbeweging afsluit (of wat dan ook dat u veel zou doen zweten), of douchen in ieder geval in een pretentieuze houding die uw wimpers verfrissend maakt voor het water.

Is een lash lift veilig?

Kortom, ja. Als de procedure goed wordt uitgevoerd, is deze veilig, niets dat het risico van mogelijke huidirritatie of allergieën voor de gebruikte wimpers of chemicaliën vergroot. Als de permanentie chemicaliën te lang op de wimpers zitten, kunnen ze leiden tot breuk of wimperbeschadiging, en af en toe, zodra de gebruikte kleurstof kleurt, kan dit leiden tot allergieën of irritatie als ze goed in het gebruik komen langs de huid. Als klant, maak duidelijk te zien op een professionele beoordelingen, voor-en-na, of vraag een vertrouwde vriend voor een aanbeveling.

Bekijk ook: Alles over lippigmentatie


Heb je nog vragen, neem dan contact op via de contactpagina.

Door admin

Een gedachte over “Lash lift laten zetten?”

Reacties zijn gesloten.