Een scheidingswand huren

Heb je wel eens nagedacht of scheidingswanden jouw schade van de lockdown kunnen beperken? Vaak is er namelijk nog het een en ander mogelijk wanneer je goede afscheiding kunt bieden. Nu kan dit in sommige gevallen door een scheidingswand huren en inzetten in jouw bedrijf, zodat je jouw werkzaamheden nu wel kunt voortzetten.

Waarom een scheidingswand?

Tijdens een pandemie, kunnen beschermende procedures in acht genomen worden om te voorkomen dat bio-aerosol gebaseerde infecties, zoals Corona Virus (COVID 19) overgedragen worden. Éen van die procedures kan zijn het plaatsen van scheidingswanden. Deze kunnen gedeeltelijk aërosolen blokkeren, en deze effectiviteit kan gebruikt worden in het voorkomen van besmettingen. Zij worden aanbevolen voor klassikale situaties tijdens een hoge pandemische activiteit. Scheidingswanden ten opzichte van de personen kunnen theoretisch een aanzienlijke gestandaardiseerde mechanische bescherming bieden tegen de ophoping van druppels en aërosolen.

Foto van https://huurscheidingswanden.nl

Bescherming door scheidingswanden

In een onderzoek werd de beschermingseffectiviteit van kantoor scheidingswanden onderzocht. Rekening houdend met mannequinhoofden, mistgeneratoren, lijnlasers en een kantoor achtige opstelling werden daarna beschermingswanden, stromingsvisualisatie en aërosolbetrokkenheidsmetingen uitgevoerd. Bovendien werd een actief ventilator-afzuigsysteem getest om de gekanaliseerde aërosolen boven op de scheidingswanden af te snijden voordat ze andere personen in de ruimte bereiken. Resultaten: Er werd vastgesteld dat scheidingswanden de buren beschermen tegen het binnendringen van bio-aërosolen, ongeacht of ze maskers dragen of niet. De fascinatie later dan de gestandaardiseerde droging van de ruimte versterkt dit effect. Bovendien toonden de hier uitgevoerde experimenten duidelijk aan dat scheidingswanden de buren beter tegen bio-aerosolen kunnen beschermen dan alleen suboptimaal passende mysterieuze kantelmaskers. Conclusie: Scheidingswanden huren is een uitstekende manier, en de voorkeursmethode, om besmettingen te voorkomen tijdens de huidige COVID 19 pandemie.

In de zorg

De druk in de zorg is niet te ontkennen, na alle bezuinigingen van de afgelopen jaren is dat ook niet gek. Het gebruik van scheidingswanden in de zorg kan er voor zorgen dat meer zorgmedewerkers te werk kunnen gaan, omdat er minder zorgmedewerkers thuis zitten door besmetting. Besmetting die voorkomen wordt door het huren van een scheidingswand.

Lees ook: Beursstand huren of kopen.


Wij zijn er altijd!

Wij zijn er, dus heb je nog vragen, neem dan contact op via het contactformulier.

Door admin